CICISTRIGULA!

Az Anton zenekar felháborítóan együgyű pillanatainak krónikája

hasfájós szerda

2012.04.04. 17:50 - dánijel

I wanna feel
That i need the real
Anymore
I feel like I've just opened up the door

haha. ha. de hiszen ennek semmi értelme. valóban nincs.

A tegnapi próbán összehoztuk a Lay me down munkacímű dal struktúráját, hozzápasszintottuk azt az énektémát, amit kitaláltam, most már csak egy ütős szövegre van szükség. megint. de izgalmas, érdekes szám lesz. a struktúrája sokkal érthetőbb, mint az eddigieknek, szerethetőbben áll össze a dal.

utána belekóstoltunk valami egészen másba. olyan volt a szám, mint amikor egy panelház tetején a rózsaszín naplementében tereget valaki ruhákat, de csak a sziluettje látszódik. mintha bőgni tudnál a boldogságtól.. vagy mintha épp a hiány töltene el végtelen szeretettel. nem éreztem hasonlót korábban. valódi együttállás volt, és őszintén remélem, hogy nem egyszeri élmény.

a legutóbbi próbánk volt a legjobb idáig.

bár már két napja fáj a hasam. lehet a don pepe pizza. lehet a brokkolis hús. lehet mindkettő.

szóval ha minden remekül alakul, a mai nap folyamán leülök és belehajszolom magam abba a tudatállapotba, ahol a "lay me down"-ból egy másik három szótagos hívószó lesz. és persze magyar.

így tovább, matróz!

A bejegyzés trackback címe:

https://anton.blog.hu/api/trackback/id/tr474363818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása