CICISTRIGULA!

Az Anton zenekar felháborítóan együgyű pillanatainak krónikája

impotencia nevű barátomnak duzzadó ágyékot vásárolnék rövid lejáratú hitelre.

2011.09.30. 00:44 - dánijel

szomorú a tény, hogy egy ilyen vidám, kellemes szeptembert ilyen vérlázító kussban kell megélnie a jó kis zenekari blognak, de nincs mit tenni. ami igaz, az igaz. szeretném megállítani a homokórát és visszatömködni a komisz homokszemcséket annak felső részébe, hogy újrapörgetve a 2011. év 9. hónapját, megtömjem azt eseményekkel, de az ilyesmit nemhogy nem lehet, még csak kedvem sincs hozzá (és így keveredtem ellentmondásba mondatkezdő önmagammal).

szóval a pletykák igazak.. a zenekar környékén alig történik valami; a próbatermen ördögszekerek suhannak át, a cineken megül a kétcentis ótvaros por, nekünk pedig lassan újra benő a dobhártyánk. én magam is csak azért vésem be ezt a bejegyzést, hogy ne kelljen még gyászosabb körülmények közt beismernem később, hogy ebben a hónapban mindössze kétszer blogoltam.

hősünk mélyet sóhajt, majd összeszedi gondolatait és írni kezd. közben rájön, hogy ezt-azt azért mégiscsak illene megosztani.

- szóval volt egy meddő szőnyegfelrakó hadjáratunk az elmúlt héten, ami össznépi porszívózásba torkollott. mindannyian megtanultuk, hogy a pillanatragasztó mégsem olyan hatékony, mint ahogy azt általában elképzeljük. szerencsére nem adjuk fel.. hamarosan ismét megkíséreljük feltúrni a tök randa zöld szőnyegeinket a falra, hogy végre elfedhessük velük a még randább tojástartókat. húáh.

- másfelől a kitartó jammolás eredményeként újabbnál újabb témák születnek meg, és amennyiben találunk a kis porontyoknak megfelelő szoptatódajkát, könnyen lehet, hogy magát a slágergyanússágot is magukba szívják az anyatejjel együtt.

- haarmadrészt lehet, hogy lassan egy éves is lesz már ez a blog (bár lehet nem, ezt még illene ellenőriznem, mielőtt vaktában köszönteni kezdek)

- negyedrészt pedig egy sunyi félmondatban lerántom a leplet a zenekari titokról: már hetek óta van új gitárosa az Antonnak. Hogy miért nem szóltunk róla eddig? Mert nem akartuk elkiabálni. És hogy miért éreztük úgy, hogy ilyen sokáig kell nem elkiabálni? Nem éreztük úgy, csak közben lekommunikálni is elfeledtük.

lám, mégsem olyan eseménytelen az élet, igaz-e?

Szóval itt lebeg a levegőben a mindenkit kínzó kérdés.. Ilyenkor lehet hasznos a poroltó a gép mellett, hisz már többen is égnek a vágytól, hogy válaszokat kapjanak.

KI AZ ANTON ÚJ GITÁROSA?

Talán Folyóvíz Főnök? vagy Chéf? Vagy netán Mefityisztó? Avagy a kis gnóm majom, aki folyton vele van? Esetleg Mr. Garrison? Netán Jimbo? Vagy Barbredy rendőr lenne az? Vagy lehet, hogy Ned? Vagy Mr. Broklowsky? Vagy talán a Denveri Musztángok bajnokcsapata? Vagy Lájer András?

A választ megtudjuk a következő bejegyzésből.

Jó éjszakát!

elképesztő a csönd

2011.09.22. 23:32 - dánijel












 

szombat

2011.09.10. 13:18 - dánijel

most legalább két percig azon gondolkodtam, hogy milyen etikátlan, összetartani nem akaró, univerzális értelemben vett zenei egységet mérgező hozzáállás lenne, ha indítanék egy "zenekarok akiknél jobbak vagyunk" blokkot a blogon. aztán úgy döntöttem, hogy mégsem teszem meg, mert hát valóban tahóság lenne. meg aztán közben be is fejeződött a Hódító Hódok zenekar Dal elalváshoz című száma, így a motiváció is kevesebb. Á, de közben újrakezdődött, amiért repeatre van állítva a béesplélyer. Szóval megújult lelkesedésemet döngölöm a földbe épp. térjünk vissza a munkához.. merengjünk el egy pillanat erejéig (na nem, harmadjára nem mehet le) azon, hogy miért írunk elipszilont abba, hogy player.

no amúgy mostanában újra elkezdjük a rendes próbákat, amiért mindenki hazatért külföldről/gólyatáborból/vidékről és lassan de biztosan én is begyógyulok. remélem.

süti beállítások módosítása