CICISTRIGULA!

Az Anton zenekar felháborítóan együgyű pillanatainak krónikája

kinek van manapság tudásfája?

2011.11.12. 22:53 - dánijel

na nem a növény, sokkal inkább az a randa, kék dossziékból álló csomag, ami egyfajta Révai Miklós Tribute Bandként a teljesség igénye nélkül halmozta fel az összes fellelhető információt nagyjából mindenről. én csak arra emlékszem, mekkora káosz volt, és hogy végig azon gondolkodtam, milyen rettentő gáz lenne, ha a végén csak a '97 májusi szám hiányzana, amiben tutira ott van, hogy mi a tuti salátakészítés trükkje.

az biztos, hogy sózni nem szabad. legalábbis elsózni nem.

ma is tanultam valami fontosat.

Olivérrel - lám, néha becsúszik egy-két nagybetű a tulajdonneveknél - azon morfondíroztunk, hogy vajon mekkora hülyeség lenne, ha a Keleti Blokkba való beköltözésünkről nem bejegyzést írnánk, hanem videóposztot nyomnánk ki a blogba. Azt javaslom a kedves olvasóknak, hogy ezt szavazzák meg. Akik azt szeretnék, - baszki, most már a mondat elejére is kikerül a nagybetű - hogy audiovizuális formában mutassuk be az új termet, az írja ki a kommentbe annak az állatnak a nevét (lehetőleg rendszertan szerint), amit a fekete power ranger hívott, ha bajba került. Aki viszont arra voksolna, hogy én írjam meg egy közepesen hosszú fogalmazásban, és kicsit nyaljak be egy rajz mellékletével azoknak is, akik képekre számítottak, ne tegyenek semmit, csak erősen gondoljanak rá; én majd megérzem.

Az intuíció mestertulajdonságunk az EMF balancing technique értelmében a jobb térdhajlat és magasszívközpontunk együttes stimulálásán keresztül erősíthető - csak, hogy szoruljon belétek némi kultúra is.

Nemrégiben tartottunk harmadmagammal egy kis költői estet, mert a dalszövegírás terén is kísérletezünk nagyban. Arra persze már rég rájöttünk, hogy semmit nem szabad ezen a téren az Olivérre bízni (azért említem őt, mert az teljesen biztos, hogy ő nem veszi magára)(nyilván ebből kitaláltátok, hogy a többiek bizony sértődősek)(Olivér, amúgy remekül írsz), arra viszont még nem, hogy hatékony metódus-e, ha énektémára írunk szöveget. majd kialakul.

néha az az érzésem, hogy a többiek le se szarják, milyenek a szövegeink. most, hogy ezt leírtam egy blogba, amit mindenki leszar, kicsit jobb.

Ezzel kapcsolatban az a fontos tanulság amúgy, hogy hamvaiból kell feltámasztani a kreatív topikhurrikán c. régi fórumtopikunkat, hogy ott zajlhassék a szövegírás minden szinten. Én lehet ezt nem is bonyolítanám meg jobban egy blogos rovatnál. akkor publikus lehetne. lássunk egy bétaverziót:

 

ablakomra dermed őszin-tekintetedtől a fény

 

kissé kiforratlan.

A bejegyzés trackback címe:

https://anton.blog.hu/api/trackback/id/tr613373605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVendy 2011.11.16. 17:29:07

ja de nem is mer vmi masztodon :))
attól még kérjük a vidiót

dánijel 2011.11.16. 19:35:13

tényleg masztodon. akkor nincs mese.. videózni köll :)
süti beállítások módosítása