CICISTRIGULA!

Az Anton zenekar felháborítóan együgyű pillanatainak krónikája

elmaradás.avi

2012.02.26. 17:24 - dánijel

ígértem még rég, hogy bemutatjuk az keleti blokkot, ahová már milliárd éve beköltöztünk. hát jobb később, mint még később, úgyhogy íme:

2012.02.26. 12:22 - dánijel

kétes gondolatok törik meg a monoton lüktetést. az álomból kihasad egy szelet és önálló életbe kezd a valóság határmezsgyéjén. én persze még most is alszom.

a parkoló sokkal nagyobb volt, mint bármelyik ócska hipermarketé, amit eddig valaha láttam, és ami igazán furcsává tette, az az üressége volt. mindössze két autó parkolt a legtávolabbi sarkában. egy kék, nem túlságosan régi, és egy Trabant. Mindkét autó Tamásé, ám a Trabantot már nem használja, hisz nemrégiben vett magának új járgányt, ami most is mellette parkol. Közelebb sétálunk az autókhoz, kezd körvonalazódni az előző este, és annak minden apró mozzanata.

alig észrevehető rándulás volt csupán, mégis elhúztam a kezem egy kéz elől.

az autókban békésen pihentek a hangszerek. nyilvánvalóan vissza kellett vinnünk mindet a próbaterembe, de jogosítványom még nem volt. A Trabantot mindenesetre én vezettem, nem volt nehéz, és szerettem volna mihamarabb hozzászokni - Tamás úgy döntött, nekem adja, mivel ő amúgy se használná. Olivér és Bandi a hátsó ülésen, Fongi valószínűleg Tamás kék autójában. Elindulunk. Kicsit hamar váltok fel, a trabi pedig minden várakozást megcáfolva lő ki a parkolóállásból. A hipermarket mellett ácsorgó rendőrök el vannak foglalva a hatalmas lángosokkal, amiket ebédre vettek maguknak, így a kezdődő ámokfutás sem kelti fel túlságosan az érdeklődésüket.

Pár perc őrült körözés után megzabolázom a gépet és elegáns ívet leírva megállítom a járművet - egy pillanatra ki kell még nyújtóznom a valódi vezetés előtt.

Hiba volt kiszállni.

Olivér és Bandi - mint két idióta óvodás - egymást félrelökve kapnak a kormány után, és míg egyikük a gyújtáskapcsolóval bíbelődik, a másik a pedálokat nyomkodja, természetesen ész nélkül. A Trabant nem lett lassabb az előző körök óta. Ismét eszeveszett sebességgel lő ki, majd megugorva egy fekvőrendőrön elemelkedik a talajtól és egy óráknak tűnő, mégis csupán néhány másodpercig tartó röppálya leírását követően becsapódik egy négyemeletes kockaház második emeleti lakásába.

Verőfényes napsütésben.

feltartózhatatlanul jön a tavasz.

pidza

2012.02.11. 23:14 - dánijel

a mai próbán temérdek pizzát ettünk, és együtt gyászoltuk az ellopott salvus vizemet. a szomszéd szobából a nappali őrség c. film legótvarabb pillanatai mennek épp (a legótvarabb pillanatok az első percben kezdődik és a film végéig tart). megfogalmazódott bennünk a koncepció a farsangi koncert jelmezeit illetően. reméljük jó lesz. gecifáradt vagyok. ó és elkészült egy újabb refrén. haladunk, mint a

a második másnap

2012.02.04. 17:23 - dánijel

testét megtagadó fej vagyok.
gerincem szabadon leng a szélben és falevelekkel jár kecsesen táncot.
kérlelhetetlenül tör rám a józanság.
a mámoros pillanat perverz képzetei bele soha nem törődve húzzák fel koponyám falára a sáncot.

just sayin'

süti beállítások módosítása