CICISTRIGULA!

Az Anton zenekar felháborítóan együgyű pillanatainak krónikája

koncertbeszámoló

2011.06.05. 11:20 - dánijel

hol is kezdjem. a végén. az utolsó számnál elrontottuk a refrént.

tegnap ugye felléptünk a roham bárban. csináltunk úgynevezett alaphangulatot a sajnosbatár és a bréma előtt. ez volt az első olyan hely, ahol odafigyeltek a hangosításra. elképesztő. tök más úgy zenélni, hogy hallod, amit csinálsz.

kellemes, családias hangulatban telt el az este, lehet kicsit elcsúszott a szervezés, mindenesetre a helynek tetszett a dolog, kaptunk is egy újabb meghívást, de ez még nemhivatalos információ, úgyhogy jobban nem is megyek bele.

minden drúgnak köszi, akik tiszteletüket tették, reméljük, hogy ez így egy szép barátság kezdete. szinte már lenne kedvem elkezdeni kiragasztani mindenhová mindenféle matricát. mert a promó az nem árt. lehet a budapesti főtereken is bele kéne csuszpitolni (!) a murvába, hogy "anton".

most meg azt fogom csinálni, amit minden koncert utáni másnapon. információs társadalom vizsgára készülök.

A bejegyzés trackback címe:

https://anton.blog.hu/api/trackback/id/tr352958672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása