CICISTRIGULA!

Az Anton zenekar felháborítóan együgyű pillanatainak krónikája

meztelen segg tapad a műbőr irodai székhez..

2011.03.17. 00:09 - dánijel

..és én nem lehetek ott, hogy végignézzem a lecuppanást.

nem futja többre egy újabb zenekari helyzetjelentésnél, de hát ilyen időket élünk. mostanában vagy a fejünkből nem látunk ki, vagy a sok teendő takarja ki látóterünkből a budapesti kocsmahálózat varázslatos labirintusát.

grófi dráma szakkörre jár például.

összedobtuk az alvóváros c. számunkhoz tervezett videóklip irodalmi forgatókönyvét . elküldtük jó igényesen a rendező úrnak. most a babérjainkon ülünk ilyen téren és a nem létező pénzköteget számolgatjuk, amit majd a klipért cserébe szeretnénk adni.

na meg sikerült eltolni pár próbát így, az új felállással (olybá' tűnik, hogy megszilárdul ez a zenekari halmazállapot - legalábbis idáig senki nem mondta, hogy nem bő ez így, úgyhogy én azt gondolom, hogy bő), szóval így már elébe lehet nézni az emberpróbáló szerencsi szolnoki szabadszállási tehetségkutatónak is. kb. a következő vasárnapi antonova pont emiatt fog elmaradni (legalábbis reméljük, hogy elmarad, mert az azt jelenti, hogy továbbjutottunk).

fongi bezzeg nem adja a vasárnapi antonovát (bizony a múltkori csak amolyan kríziskommunikáció volt - valójában kiderült, hogy nem mindenki szerint kurvajó ötlet orosz csöcsökkel kitömni a zenekari blogot. végül is értem én a mögötte húzódó logikát, csak aztán nehogy legközelebb a karácsony maradjon el). szóval ízlések és pofonok

de akkor mi a faszt írjon ide az ember. úgy értem mi egyebet. hm.

olivér elment brüsszelbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://anton.blog.hu/api/trackback/id/tr442746044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vvendy (törölt) 2011.03.23. 15:00:02

Juhúú antonos blog. :) Mondjuk reklámozhatnátok jobban, kb a világon senki nem tud róla, márpedig a blognak az a lényege h olvassák :) Meg hogy frissítsétek gyakrabban :)

dánijel 2011.03.24. 03:42:44

ay van hogz m;g nem hivatalos
süti beállítások módosítása