CICISTRIGULA!

Az Anton zenekar felháborítóan együgyű pillanatainak krónikája

szombat

2011.09.10. 13:18 - dánijel

most legalább két percig azon gondolkodtam, hogy milyen etikátlan, összetartani nem akaró, univerzális értelemben vett zenei egységet mérgező hozzáállás lenne, ha indítanék egy "zenekarok akiknél jobbak vagyunk" blokkot a blogon. aztán úgy döntöttem, hogy mégsem teszem meg, mert hát valóban tahóság lenne. meg aztán közben be is fejeződött a Hódító Hódok zenekar Dal elalváshoz című száma, így a motiváció is kevesebb. Á, de közben újrakezdődött, amiért repeatre van állítva a béesplélyer. Szóval megújult lelkesedésemet döngölöm a földbe épp. térjünk vissza a munkához.. merengjünk el egy pillanat erejéig (na nem, harmadjára nem mehet le) azon, hogy miért írunk elipszilont abba, hogy player.

no amúgy mostanában újra elkezdjük a rendes próbákat, amiért mindenki hazatért külföldről/gólyatáborból/vidékről és lassan de biztosan én is begyógyulok. remélem.

A bejegyzés trackback címe:

https://anton.blog.hu/api/trackback/id/tr253215754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása