CICISTRIGULA!

Az Anton zenekar felháborítóan együgyű pillanatainak krónikája

koncsertó és nyereményjáték !

2011.06.03. 09:58 - dánijel

aki kizárólag ezen a kommunikációs csatornán keresztül tájékozódik a zenekar ügyes-bajos dolgait illetően, annak a figyelmébe ajánlanám a holnap estét, mikor is a Sajnosbatár és a Bréma társaságában színpadra lépünk a Roham Bárban és egy derekas egyórás koncertet adunk 20.30-as kezdettel.

aki mindezzel nem érné be, az tekerje magát a kontakt rádió hullámhosszára (FM 87,6) ma délután 4-kor, mivelhogy a Hangvillám c. műsor vendégei leszünk! (:

és persze ha koncert, akkor NYEREMÉNYJÁTÉK is van! Kattints a "tovább"-ra és mérettess meg az izgalmas nyereményekért!


Bajnok Gábor, legutóbbi nyertesünk sajnos azóta sem kapta meg a hasznavehetetlen mütyürkéjét és a sört, de dolgozunk az ügyön (ha mondjuk holnap eljön, akkor mindenképp átadjuk!).

ezúttal a következő furcsa, örökké kínzó kérdést szeretném feltenni (olyan lesz, amit nem lehet csak úgy kiwikipediázni höh!): Melyik kultikussá vált filmben hangzik el az alábbi párbeszéd?

***

- Dudes!
- You guys, are gonna go back in time!
- Yeah! You are going to have the most eeexcellent adventure through history!
- Who are you guys?
- We're you dude!
- No way... NO WAY!
- Yes way, *****!
- Look, we know how you feel. We didn't believe it either when we were you ...and we-us said what we-us are saying right now.
- Okay, wait! If you guys are really us.. what number are we thinkin' of?
- 69, dudes!
- Whoooaaaaaa..

***

a helyes megfejtő ezúttal is hasznavehetetlen mütyürkét és sört kap ajándékul! érdemes játszani, mert ezúttal ki is osztjuk a nyereményeket! Fontos tudni, hogy csak a koncerten áll módunkban kiosztani az ajándékokat, így aki helyes megfejtést küld be, ám nem jelenik meg a koncerten, elbukta a meglepetést.

JÓ SZÓRAKOZÁST! TALÁLKOZZUNK HOLNAP A ROHAM BÁRBAN ! :)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://anton.blog.hu/api/trackback/id/tr612953589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása