CICISTRIGULA!

Az Anton zenekar felháborítóan együgyű pillanatainak krónikája

ejnye

2011.04.17. 13:29 - dánijel

hát lement a koncert. most dopeman-től hallgatom a nagy utazás c. remekművet. ki gondolta volna, hogy ilyen szart is toltak már ki végbélnyíláson. azta. ez egy folyamatos tapasztalás. most jött be a beat ;| na jó, ezt most beágyazom.

szóvalszóval. tegnap az sz4p után és a nemtudomkik előtt felléptünk arra a - talajtól tizenöt centivel kimagasló - színpadra, és eljátszottuk az összes számot, amink van. nem vagyok maradéktalanul elégedett, de ez a blog nem arra való, hogy becsmérlő dolgokkal tömjem meg, úgyhogy majd egy külön siratófalon fogok megemlékezni a fájdalomról és a könnyekről. készült vince uram által egy felvétel, amiben minden ki fog derülni, bár még nem hallgattam meg (most ment le dopeman). könnyen lehet, hogy az emlékezetes részeket kitoljuk majd ide is kötőjel jútúbra.

utáááááána ittunk, vodkát, whiskey-t, tequilát, sört és bort (így utólag visszagondolva "azta"). hajnalban még volt erőm rá, hogy összeüssek egy instant levest. és én már ezt sem értem.

befejezésként álljon itt egy..

..álljon itt egy..

..álljo..

áh.

A bejegyzés trackback címe:

https://anton.blog.hu/api/trackback/id/tr922833441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

b, 2011.04.24. 22:36:36

Bocs. Muszáj. Elforgácsolt összeszedettség. Ha csak a végét olvastam volna, a vodka- whisky- tequila- sör- bor kombóval, még mindig inkább az elmorzsolt lenne a találó kifejezés, mert lazán (?) előidézhet egy hajnali főzőcskézést, de Dopemannek még ez sem lehet kiváltó oka. Nincs az a vodka- mennyiség. Se az a másnap. Szóval ez számomra érthetetlen. Bár abban egyet értünk, hogy említésre méltó égi talentum kell ahhoz, hogy valaki ekkora sz.rt megszüljön, azért a ti zenétekkel nem említeném egy oldalon. :)

dánijel 2011.04.25. 00:41:24

vannak itt érthetetlen dolgok kérem.. :) a magam részéről nem keresek magyarázatot - furcsa jellegzetessége a másnapjaimnak, hogy rálelek a fosabbnál fosabb popslágerekre.

b, 2011.04.25. 14:50:52

Különös vagy. Az emberek többsége másnap koffein- és algopirin- mérgezést kap, amitől következő nap azt hiszik, hogy harmadnaposok. De még mindig nem annyira meglepő, mint a fehér galambok a klipben. Eleddig azt hittem, hogy a "művész úr" célközönsége pont azon emberek halmaza, akik egy rendőrautótól reflexből menekülőre fogják és ha mégis megúszták, akkor bizonyára megkenték a bírót. Nem? Vagy nem? Olyan, mintha Dorothy lennék Óz birodalmában. És hiába cserélném hollókra, vagy keselyűkre azokat a galambokat. De ez az oldal nem Dopemanről szól. És nem is Dorothyról. És jó lenne a másnapra fogni a szófosást, de még az sem helytálló. Bocs. :)

dánijel 2011.04.26. 22:01:11

azért célközönségnek nem nevezném magam. épp csak irányba sodorták a szörfdeszkámat az áramlatok :)

b, 2011.04.26. 22:51:02

Ó, meg sem fordult a fejemben célközönség alá érteni téged. Fogalmazhattam volna vulgárisabban és akkor világosabb lett volna a célközönség mínusz másnapos kósza szörfösök (uhh, micsoda nyelvtörő), de úgy kikerülhetetlen etnikumokat emlegetni és az manapság idehaza közmunkával jár. :)
Kellemes szeleket a vitorládnak!
süti beállítások módosítása