CICISTRIGULA!

Az Anton zenekar felháborítóan együgyű pillanatainak krónikája

finiksz

2011.04.16. 11:28 - dánijel

nos, drága olvasó drúgok.. nyilván ti is tapasztaltátok (hisz' könnyes szemekkel frissítettétek naponta az oldalt, remélvén, hogy történik valami), hogy biz' nem frissítettünk ezeréve. ez egyfelől azért van, mert a zenekar tagjainak 80%-a inkompetens a blogszerkesztés terén (egyedül az olivér ért hozzá igazán, mert ő level nemtomhányas szakdolgozatmágus), másfelől pedig azért, mert mindenkinek fontos dolga akadt.

az elmúlt hetekben rengeteg víz lefolyt a Dunán, s így eljutott a deltatorkolatig, ahol is három fontosabb ágban csordogálva sült egye az Fekete-tengerrel (sült egye!).

JÁTÉK!

Az első kommentelő, aki helyes választ ad az alábbi kérdésre, értékes nyereményben részesülhet ma este a Menta terasz nevű helyen!

A kérdés: Mi a Duna deltatorkolat három fő ágának neve?

A leggyorsabb drúg ma este, az Anton koncerten veheti át értékes nyereményét, ami nem más, mint egy hasznavehetetlen mütyűr és egy korsó sör!

ÉRDEMES VETÉLKEDNI! :) SOK SIKERT ^__^

 

- visszatérve a valóságba. sikeres szakdolgozat-megírás és -leadás történt az elmúlt napokban, így bátran kijelenthetem, hogy erős sansz van rá, hogy egyszer elvégezzük egyetemi tanulmányainkat.

- csütörtökön felléptünk a BME Vásárhelyi koleszban, ahol 3 számot adtunk elő a tökéletesen részeg közönségnek. Eltekintve az ergya, hol elszállós, hol meg visszajövős monitoroktól és önnön szórakozottságunktól, jóféle buli volt, így hivatalosan is szeretném megköszönni a részvételt az összes olyan BME-s drúgnak, aki részegségében már el is felejtette, hogy egyáltalán ott volt.

- ma este pedig debütálunk a Menta teraszban, ahol is bemutatjuk Periféria és Origo c. kislemezeinket, továbbá elnyomunk egy-két bónusz track-et is, hogy meglegyen a 45 perc. addig még dolgozunk, eszünk és meditálunk, hogy szellemi katrinahurrikánként állhassunk a színpadra a MENTÁBAN ESTE 9-KOR!

OTT TALÁLKOZUNK! +_+

A bejegyzés trackback címe:

https://anton.blog.hu/api/trackback/id/tr692830532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Toc1 2011.04.16. 11:48:00

Chilia-ág, Sulina-ág, Szent-György ág

Toc1 2011.04.16. 11:51:17

remélem instant sajtos makarónit lehet nyerni. éhes vagyok

VVendy 2011.04.16. 15:24:06

:D hülyék vagytok
süti beállítások módosítása