CICISTRIGULA!

Az Anton zenekar felháborítóan együgyű pillanatainak krónikája

trajla'

2011.08.21. 20:56 - dánijel

Olivér átrongyolt hozzám csöpelre (élet- és vagyonbiztonsági (ha nem csal az emlékezetem a KRESZ-ben is valahogy így fogalmaznak) okokból nem vagyok hajlandó részletesebb tájékoztatást adni a kúriáról, ahol élek) ...

...és vágtunk két álló napon át. volt némi feszültség, könnyek és kurvaanyázás, ámbátor alapvetően egy harmonikus alkotófolyamat eredményeként lehúztuk az összes létező bőrt arról a kétórás anyagról, amit a Rock for People fesztiválon rögzítettünk.

ennek a magaskultúra fellegvárát ostromló audiovizuális csokornak láthatjátok szerény előfutáraként a Rock for People ródmúvi hivatalos (angolul official) trailerét. pattogjon hát a popcorn, és induljon a családi mozizás!

mindemellett egyébként megnéztük a tűzijátékot, mert hát mi is ki vagyunk éhezve a látványorgiára, a vizuális bőségkosárra, a szemet gyönyörködtető félórás robbantgatásokra, s minden egyébre, amire az angol azt mondaná, hogy feast for the eyes. megszámoltunk 30, azaz harminc ( HARMINC ) Fila táskát az ünnepség keretei között, Olivérnek pedig - mily' irónikus - ezt követően ellopták az Eastpakjét (bár igazából csak elfelejtettük magunkkal vinni egy padról és később már nem leltük meg). Szóval aki mostanában sötétkék (?) Eastpak válltáskát lát valakin, akinek 10-es skálán legalább 6-os szinten gyanús a külseje, az nyugodtan támadjon az illető arcának egy ölésre is alkalmas fogkefével, vagy önnön tépőfogaival azt kiáltozván, hogy "rohadj meg te szarfaszú tolvaj geci, hát nincs benned emberi érzés, hogy meglopod az olivért?". nyugodtan.

a Cheersben amúgy mindössze 140 forintért kapható buborékmentes ásványvíz.

A bejegyzés trackback címe:

https://anton.blog.hu/api/trackback/id/tr913169412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása