CICISTRIGULA!

Az Anton zenekar felháborítóan együgyű pillanatainak krónikája

vasárnapi antonova csúszás

2011.02.27. 22:51 - dánijel

megkértük csiszit, hogy posztolja ki ő az eheti antonovát amolyan utolsó jócselekedetként, amire mindenki álló f.. jó szívvel emlékszik majd. hát az van, hogy kicsit csúsznak a dolgok, így kivételesen hétfői (vagy keddi, szerdai) antonova lesz ebből, mert drága csisztórét sehol se találtuk a meseerdőben. máskülönben van egy közepes lázam és egy izgalmas torokszifiliszem, amitől nem tudok kb. beszélni se normálisan. szerencsére nem én éneklek a zenekarban. ja. de. mégiscsak én.

volt amúgy a hétvégén izgalmas zenekari megbeszélés is, melynek eredményeként mindenki átgondolta, hogy honnan jött (gettó) és hová tart (örökvadászmezők) meg, hogy mégis mit igyon a megbeszélés alatt (sört) és mivel kombinálja (tekila)(vagyjéger)(fongi kólát ivott, mert nem szereti a sört.. a sörét kiöntötte egy hippi.. szeret tiszta fejjel gondolkodni egy zenekari megbeszélésen kocsival volt).

és szóba került az új basszusgitáros gondolata is (előbb utóbb szembesülnünk kellett a ténnyel, hát nem teketóriáztunk), így végül is vittóre barátunk kihűlőfélben lévő zenekari porhüvelye felett kupaktanácskoztunk, nem is tudom mennyire illőn. de most lesznek ezzel kapcsolatban fejlemények, úgyhogy érdemes velünk maradni.

végül a nap vicce:

- hogy hívják az orvosi diplomával rendelkező orosz cápát, aki nem átallja élvezeti cikként is számon tartani a vért?
- ???
- Dr.Akula

mindjárt meg is magyarázom

mert van, amin nem segít a mézes tea.
 

 

azonmód..

2011.02.26. 04:03 - dánijel

nem is értem, miként s hogyan (de..), de Csiszi barátunktól elköszöntünk zenekari szinten. (nagyon sokba telt ezt így leírni) (mert ittunk)

álljon itt egy jó öreg izé az emlékének! (kiváltképp, amiért úgy lépett le a könyvtár klubból, hogy én arra már nem is emlékszem.. (mert részeg voltam vala))

csiszi volt a zenekari rákenról.

süti beállítások módosítása