CICISTRIGULA!

Az Anton zenekar felháborítóan együgyű pillanatainak krónikája

vasárnapi Antonova

2011.02.13. 17:43 - dánijel

Címkék: vasárnap antonova

És igen! Megérkezett az első Antonova, akit önkényesen én választottam ki a - meg nem nevezett - orosz közösségi portálról. Amikor még kamu adatlapokat regisztráltunk csak úgy merő érdeklődésből szörföztem ezen az oldalon, már akkor kiszúrtam ezt a virágszálat, és feltétlen szükségét éreztem annak, hogy most elsőként ültessem el e virtuális veteményeskertben. Ismerjük meg közelebbről!

Név: Alina Antonova
Születési idő: 1986 március 10.
Születési helye: Moszkva, Szentpétervár, Novoszibirszk, Nyizsnyij Novgorod, Jekatyerinburg, Szamara, Omszk, Kazan, Cseljabinszk, Rosztov-on-Don, Ufa, Volgográd, Perm, Krasznojarszk, Voronyezs, Szaratov, Krasznodar, Togliatti, Barnaul, Uljanovszk, Izsevszk, Tyumen , Jaroszlav

..rohadt kellemetlen :D ahogy nézem elsőre sikerült belenyúlnom a tutiba. Hacsak nem egy kurva gyors vonaton vajúdott az anyukája, ez a lány ebben a formában nem is létezik. Na de annyi baj! Fiktív vagy nem, ő lesz az első versenyző és kész!

Családi állapota: aktív keresésben
Politikai nézete: liberális
Vallási nézete: hívő (itt dobott egy hátraszaltót a google fordító)

Mindemellett tizenhétszer annyi zenét szeret, mint amennyi városban született, és az érdeklődési köre is egy olyan monológ, amit most helyszűkében nem is részleteznék. Mindent egybevetve Alina egy igazán színes - korlátozottan létező - személyiség, akinek igéző tekintete még Moszkva hideg utcáit is felperzseli a baszhatnék tüzével.

rákenról

werk

2011.02.12. 23:15 - dánijel

tegnap a próbán sikerrel átgyúrtuk az Asztallapra ráraktam, lapra de ráraktam hejj c. számunk végét. Meglehetősen összetett hangzással zár így a nóta és számomra örömteli, hogy az ének sem annyira blőd már, mint volt. haha. :D

összevágtam a werkfilmet a stúdiózásról.. ha minden igaz, hamarosan megtekinthetővé válik. lassan annyi a megjelenés és a munka, hogy kis híján elhiszem az egészet.

a blognak még mindig nincs dizájnja

decserébeviszont hivatalosan is elindítom a 2011-es év Antonova kontesztjét, ami abból fog állni, hogy hetente kiposztolunk ide egy gyönyörű kislányt, akit egy orosz közösségi portálról fogunk levadászni a keresőrendszerből. természetesen a hölgy egy antonova kell, hogy legyen. ha minden jól megy, így az év végére lesz egy marhanagy listánk, amiből majd ki lehet válogatni a legszebbeket (esetleg ilyen minden képzeletet felülmúló olvasottság esetén már közönségszavazni is lehetne).

szóval érdemes velünk maradni, hiszen hamarosan csöcsökkel tesszük blogunkat még varázslatosabbá.

2011.02.10. 14:26 - whitefang

és megérkezett az Anton Nolifer Klub következő tagja

11:33

2011.02.10. 11:43 - dánijel

Eljutottam a blogmotorbaszkurálás azon sátáni szintjére, hogy valamilyen istentelen véletlenek és laikus, vadálattmód rendszertelenített kattintások után sikerült eltüntenem a világ legidegesítőbb kötelező hirdetéseit - legalábbis én most nem látom. Szülessen meg az első értelmes bejegyzés!

Nostehát. Van ugye az Anton zenekar és a nemlétező rajongói. E blog pedig az említett két csoport közti távolságot hivatott áthidalni a kommunikációs térben. Izgalmasabb már csak akkor lesz, ha az egyirányú kommunikáció a nemlétezők felé megszűnik abból az egyetlen irányból is, és akkor van egy zenekar, aminek tagjai nem tájékoztatják azokat a nemlétező tömegeket, akik egyébként szeretik őket.

látszik, hogy mégse lesz ebből palacsinta. de elvileg - ha minden fasza - épp erre való ez a blog.

most pedig - munkám gyümölcseként - informálom a többi drúgot, hogy mit műveltem az oldaldobozokkal, egyszersmind megkérem a szobafestőmázolót, hogy próbálja meg ezt a blőd narancsos hülyeséget lecserélni egy kevésbé blőd zenekaros fotóra.

..bár a kis virágok tetszenek ott fent

egy

2011.02.07. 23:49 - dánijel

egy kettő.. egy kettő három.. egy két há'.. tsss.. csitt-csatt.. egy-egy-egy.. egy-két.. sas.. sasok és csöcsök.. csöcs.. csöcshajcsár.. csébécsé.. egy.. egy.. egy.. kettő.. kettő.. tíz kilenc nyolc hét hat öt négy három kettő egy.. kettő.. egy-egy-egy.. egy kis malac.. csekk.. csekk.. csekk.. egy kettő.. egy kettő három..

süti beállítások módosítása