CICISTRIGULA!

Az Anton zenekar felháborítóan együgyű pillanatainak krónikája

ezeréve nem aludtam és még most sem, hogy rohadnék meg

2011.05.20. 02:16 - dánijel

nincs időm leírni, milyen körülmények közt jutottam el a ma esti próbára. talán egyszer elmesélem a kandalló tüzénél. a bejegyzés kulcsa inkább az, hogy elértünk arra a szintjére a stúdiózásnak, hogy már van majdnemjó verziója a jó öreg kérésznek. az olvasók számára ez persze mit sem számít, mert itt egyedül mi hallgathatjuk a féligkész számokat reggeltől estig. mindenesetre ez is csak jelent valamit, nevezetesen azt, hogy nemsokára tényleg lesz epé.

ami pedig a marketinget illeti, mi sosem tétlenkedünk. a mannheimi főteret is szemérmetlenül összerongáltuk a gerillareklámunkkal. lássatok csodát! (..és igen, nem látszik rendesen a közepe, de ott nem volt rendes murva)

hajnali reményteliség óóóóóóóóóóóóó

2011.05.18. 23:04 - dánijel

rájöttem, hogy idáig egyik címnek se volt semmi értelme. illetve mindnek volt, csak néhol a relevancia sikkadt el, másutt pedig egész egyszerűen nem volt letisztázva, miért is esett az adott címre az adott szerkesztő választása.

bejelentkezés. rakéta utca 29. első emelet 5., sárga falú szoba.

a zenekar 2/5 részével megjártuk németországot, és mind a ketten nagyon jól éreztük magunkat (olivér volt a másik). azt bizonyítandó, hogy a szellemi leépülés igenis elérhet egy bizonyos szintet, beágyazom azt a videót, ahol a három megabájtos dyna blaster c. bugyuta, mégis elképesztőenkirály játék győzelmi  indulójára járja el egy barátom a világ - feltehetően - negyedik legtehetségtelenebben megkoreografált táncát. az úr a neve elhallgatását kérte. igen.

baszki. mégse. nem tudom beágyazni. rém kellemetlen.

na de lényeg a lényeg (mint mindig), a seggére vertünk az összes maradék eurónknak, olcsó német söröket, jégert és instant leveskét vásároltunk belőle, majd fradi indulókkal szórakoztattuk egymást, míg el nem vitt minket a gyomorégés és a végzetes másnaposság (ebben a bekezdésben hullt le a lepel a fradiért rajongó olivérről).

a zenekari dolgok sem tétlenkednek amúgy. rengeteg apróbb hír vár bejelentésre, de - ha valaki, akkor én - tudom, hogy a szpojlerezés rengeteg kultúrában von maga után farokletépést, így előbb mindent körültekintően leegyeztetek.

ami viszont biztos, hogy ezekben az órákban keverintik helyére az ének- és trombitasávokat, így hamarosan kiderül, miképp fog szólni a végleges, végzetes ORIGO epé. én magam (és ha minden igaz, takácstamás-nagybőgő is amúgy) csak azért vagyok ébren e kései órában, mert a gmail fiókomat frissítem minden hatodik másodpercben. egyelőre semmi, de bármikor lehet eredménye a dolgoknak, úgyhogy kitartó leszek.

az odüsszeuszi leleményességgel megáldott olvasók valószínűleg kitalálták, hogy ezúttal a cím pontosan erre az izgalmas várakozásra utal. biz'

süti beállítások módosítása