CICISTRIGULA!

Az Anton zenekar felháborítóan együgyű pillanatainak krónikája

macis pizsi, csütörtök délelőtt

2011.05.05. 11:03 - dánijel

jó reggelt, drága drúgjaim!

eljött a csütörtök, így már csak egyet kell aludni ahhoz, hogy ismét péntek legyen. mi ezen a héten felváltva mászkáltunk különböző helyekre, különböző dolgokat felvenni. engem kivéve, mert én csak olivérnek segítettem a Jó öreg kérész c. dal kántálós részének felvételében, az alapvető feléneklős feltrombitálós részek pedig a jövő hét elejére fognak beférni. lényeg a lényeg, ragad a bélyeg, derűsen zúznak a gitárok a bétaverziókon, úgyhogy érdemes nagy örömmel várni az új kislemezt, pont mint ahogy a Mikulást szokás.

- olyan újdonság is van, ami már inkább a koncertközönséget érdekelheti, ugyanis hamarost ismét fellépünk, bár egyelőre balladai homály fedi az egyéb részleteket (fontos az integrált kommunikáció, úgyhogy utána is nézek egyéb fórumainkon, hogy vajon valóban fedi-e még a nevezett balladai homály a nevezett részleteket. megnéztem. fedi.).

hamarosan ismét jelentkezünk, könnyen lehet, hogy némi hangzóanyag társaságában (bár ezt sem lehet 100%-os bizonyossággal kijelenteni. zenekari titokzatosságunk még az oly' titokzatos fehérnép.. titokzatosságán is túltesz).

addig is élvezzétek a napsütést és a májusi telet, egyetek sok barackot és sose cseréljétek össze a zoknijaitokat!

d

süti beállítások módosítása