CICISTRIGULA!

Az Anton zenekar felháborítóan együgyű pillanatainak krónikája

ejnye

2011.04.17. 13:29 - dánijel

hát lement a koncert. most dopeman-től hallgatom a nagy utazás c. remekművet. ki gondolta volna, hogy ilyen szart is toltak már ki végbélnyíláson. azta. ez egy folyamatos tapasztalás. most jött be a beat ;| na jó, ezt most beágyazom.

szóvalszóval. tegnap az sz4p után és a nemtudomkik előtt felléptünk arra a - talajtól tizenöt centivel kimagasló - színpadra, és eljátszottuk az összes számot, amink van. nem vagyok maradéktalanul elégedett, de ez a blog nem arra való, hogy becsmérlő dolgokkal tömjem meg, úgyhogy majd egy külön siratófalon fogok megemlékezni a fájdalomról és a könnyekről. készült vince uram által egy felvétel, amiben minden ki fog derülni, bár még nem hallgattam meg (most ment le dopeman). könnyen lehet, hogy az emlékezetes részeket kitoljuk majd ide is kötőjel jútúbra.

utáááááána ittunk, vodkát, whiskey-t, tequilát, sört és bort (így utólag visszagondolva "azta"). hajnalban még volt erőm rá, hogy összeüssek egy instant levest. és én már ezt sem értem.

befejezésként álljon itt egy..

..álljon itt egy..

..álljo..

áh.

finiksz

2011.04.16. 11:28 - dánijel

nos, drága olvasó drúgok.. nyilván ti is tapasztaltátok (hisz' könnyes szemekkel frissítettétek naponta az oldalt, remélvén, hogy történik valami), hogy biz' nem frissítettünk ezeréve. ez egyfelől azért van, mert a zenekar tagjainak 80%-a inkompetens a blogszerkesztés terén (egyedül az olivér ért hozzá igazán, mert ő level nemtomhányas szakdolgozatmágus), másfelől pedig azért, mert mindenkinek fontos dolga akadt.

az elmúlt hetekben rengeteg víz lefolyt a Dunán, s így eljutott a deltatorkolatig, ahol is három fontosabb ágban csordogálva sült egye az Fekete-tengerrel (sült egye!).

JÁTÉK!

Az első kommentelő, aki helyes választ ad az alábbi kérdésre, értékes nyereményben részesülhet ma este a Menta terasz nevű helyen!

A kérdés: Mi a Duna deltatorkolat három fő ágának neve?

A leggyorsabb drúg ma este, az Anton koncerten veheti át értékes nyereményét, ami nem más, mint egy hasznavehetetlen mütyűr és egy korsó sör!

ÉRDEMES VETÉLKEDNI! :) SOK SIKERT ^__^

 

- visszatérve a valóságba. sikeres szakdolgozat-megírás és -leadás történt az elmúlt napokban, így bátran kijelenthetem, hogy erős sansz van rá, hogy egyszer elvégezzük egyetemi tanulmányainkat.

- csütörtökön felléptünk a BME Vásárhelyi koleszban, ahol 3 számot adtunk elő a tökéletesen részeg közönségnek. Eltekintve az ergya, hol elszállós, hol meg visszajövős monitoroktól és önnön szórakozottságunktól, jóféle buli volt, így hivatalosan is szeretném megköszönni a részvételt az összes olyan BME-s drúgnak, aki részegségében már el is felejtette, hogy egyáltalán ott volt.

- ma este pedig debütálunk a Menta teraszban, ahol is bemutatjuk Periféria és Origo c. kislemezeinket, továbbá elnyomunk egy-két bónusz track-et is, hogy meglegyen a 45 perc. addig még dolgozunk, eszünk és meditálunk, hogy szellemi katrinahurrikánként állhassunk a színpadra a MENTÁBAN ESTE 9-KOR!

OTT TALÁLKOZUNK! +_+

süti beállítások módosítása